Overslaan en naar de inhoud gaan

Dé Leidse examentraining met meer dan 20 jaar ervaring!

De Leidse Examentraining

Talentrainingen

Welkom op de pagina van de Talentrainingen. Deze trainingen worden al 20 jaar georganiseerd door de Stichting Studiebegeleiding Leiden (SSL). Deze trainingen zijn speciaal op het examen gerichte tweedaagse trainingen in de Moderne Vreemde Talen (MVT), Nederlands en Latijn voor leerlingen in 5 havo of 6 vwo (eventueel ook mogelijk voor 5 vwo). Deze Talentrainingen worden op verschillende momenten door het jaar heen aangeboden, over het algemeen in het weekend en de schoolvakanties. We raden je aan de talencursus zo vroeg mogelijk in het jaar te volgen zodat je ook op school nog geruime tijd met de geleerde strategieën kunt oefenen en je zo nog beter kunt voorbereiden op het examen.

De trainingen zijn erop gericht je in twee dagen alle technieken en tips en trucs bij te brengen over het desbetreffende onderdeel. De training is heel resultaatgericht, omdat alle technieken uitgebreid geoefend worden, zodat je zeker weet dat je ze begrijpt en zelfstandig kunt toepassen.

Meer specifieke informatie over de inhoud van de cursussen, praktische informatie en informatie over de cursuskosten vind je per cursus via het menu boven aan de pagina, of via onderstaande links:

Overige informatie

  • Klik hier voor het verschil tussen deze tweedaagse trainingen en de driedaagse Examencursus
  • Meer informatie over inhoud, plaats, tijd en kosten, vind je in het menuonderdeel 'Vakken en data'.

Actuele informatie

  • "Like" onze Facebookpagina en win een Examencursus! Ook handig voor (examen)tips die we regelmatig posten.

Heb je nog vragen?

Neem dan gerust contact met ons op.

De Leidse Examentraining
De Leidse Examentraining