Overslaan en naar de inhoud gaan
De Leidse Examentraining

Examentraining scheikunde

Vind je het lastig om reactievergelijkingen op te stellen of om opgaven te maken met zuren en basen? Zijn er examenonderwerpen waar je nog niets van begrijpt of ben je het overzicht over de examenstof kwijt? Kom dan een examentraining scheikunde volgen in Leiden.

Tijdens de examentraining scheikunde behandelen we alle onderwerpen die belangrijk zijn voor het eindexamen en ga je veel oefenen met echte examenopgaven. Samen zorgen we ervoor dat jij optimaal voorbereid en met zelfvertrouwen je eindexamen ingaat.

Meer over onze examentrainingen

---- Open het inschrijfformulier ----

Als je een examentraining scheikunde bij SSL Leiden volgt, weet je zeker dat je goed wordt voorbereid op je eindexamen. Met meer dan 20 jaar ervaring in het begeleiden van eindexamenkandidaten hebben wij een unieke lesmethode ontwikkeld. De examentraining is intensief en richt zich specifiek op het verbeteren van examenresultaten. Daarnaast word je persoonlijk begeleid en wordt al je werk nagekeken, zodat we je veel persoonlijke tips kunnen geven. 

Onze docenten zijn enthousiast en hebben allemaal een intensief opleidingstraject gevolgd. Ze helpen je graag om het beste in jezelf naar boven te halen! En onze methode werkt: meer dan 90 procent van onze leerlingen slaagt voor het eindexamen. Gemiddeld stijgt je cijfer na het volgen van een examentraining bij SSL met een hele punt.

De examentraining scheikunde wordt gegeven voor leerlingen van havo en vwo. Ook als je staatsexamen of vavo doet, kun je deelnemen aan de examentraining. Vermeld dit altijd wel even bij je aanmelding

Kijk in het vakkenoverzicht voor alle data waarop de examentraining wordt aangeboden.

Naar het vakkenoverzicht

De examentrainingen worden tussen februari en mei aangeboden in vijftien periodes. Wil je echter al eerder aan de slag met de voorbereidingen op je laatste toetsen en je eindexamen? Misschien zijn onze Kerstvakantiecursussen dan interessant voor je. In een dag behandelen we de basisstof van scheikunde, waardoor je lastigere begrippen veel beter kunt begrijpen. Een Kerstvakantiecursus biedt je ook de mogelijkheid om beter te scoren voor je laatste schoolexamens. Ook voor veel andere schoolvakken kun je in de kerstvakantie een cursus volgen!