Overslaan en naar de inhoud gaan
De Leidse Examentraining

Examentraining Utrecht

Ben je op zoek naar examentraining in de buurt van Utrecht? Volg dan een examentraining van Stichting Studiebegeleiding Leiden, dé examentrainer met meer dan 20 jaar ervaring. Onze leerlingen komen vanuit het hele land, er zijn ook veel leerlingen uit Utrecht die bij ons een examentraining volgen. De locaties van de examentrainingen van SSL zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit Utrecht. Vrijwel al onze locaties zijn op loopafstand van station Leiden Centraal. Verder zijn er goede overnachtingsmogelijkheden in de buurt, mocht je na een dag examentraining niet terug willen naar Utrecht. Bovendien kunnen we je in dezelfde klas plaatsen als je vrienden en/of vriendinnen uit Utrecht, wanneer je dit aangeeft op het inschrijfformulier. Zo hoef je niet alleen te reizen vanuit Utrecht.

Meer over onze examentrainingen

---- Open het inschrijfformulier ----

Stichting Studiebegeleiding Leiden verzorgt al meer dan 20 jaar examentrainingen voor eindexamenkandidaten. Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze examentrainingen en evalueren deze constant. Ook zijn worden onze docenten door ons opgeleid, zodat zij precies weten hoe ze leerlingen het beste kunnen helpen. Bovendien herzien wij jaarlijks ons lesmateriaal, waardoor onze examentrainingen optimaal aansluiten op het centraal eindexamen. Dus, ben je opzoek naar een examentraining in Utrecht, zet een stapje verder en volg een examentraining bij Stichting Studiebegeleiding Leiden voor optimale voorbereiding op je eindexamen. Klik hier om je direct in te schrijven.

Stichting Studiebegeleiding Leiden organiseert examentrainingen op zowel havo als vwo niveau. Onze driedaagse examentrainingen vinden plaats in de periode februari t/m mei en worden vooral ingepland tijdens de schoolvakanties. Dit maakt onze trainingen ook uitermate geschikt voor leerlingen die van iets verder weg komen, zoals uit Utrecht. Wij bieden voor de volgende vakken examentrainingen aan:

Kijk in ons vakkenoverzicht om te zien wanneer jouw vak wordt aangeboden en je vanuit Utrecht naar ons toe kan komen om een examentraining te volgen.

Naar het vakkenoverzicht

Kom je uit Utrecht en ben je enthousiast geworden over onze examentraining? Meld je dan direct aan via ons aanmeldformulier. Wacht hier niet te lang mee, want onze cursussen raken snel vol. Als je op tijd bent en dit aangeeft bij je aanmelding, kunnen we je in dezelfde klas plaatsen als je klasgenootjes uit Utrecht.

Naast onze examentrainingen bieden wij ook andere cursussen aan die zeker de moeite waard zijn om vanuit Utrecht naar Leiden te komen. Zo bieden wij voor eindexamenkandidaten de Talentrainingen aan. Tijdens deze tweedaagse trainingen wordt je optimaal voorbereid op zowel de schoolexamens als de eindexamens voor de moderne vreemde talen. Ook bieden wij tijdens de kerstvakantie de eendaagse Kerstvakantiecursussen aan. Deze trainingen zijn vooral gericht op het onder de knie krijgen van de basisstof. Mocht je onverhoopt niet in één keer slagen voor je eindexamen, dan raden wij iedereen uit Utrecht aan om bij ons een Herkansingscursus te volgen.