Overslaan en naar de inhoud gaan
De Leidse Examentraining

Examentraining wiskunde B

Veel examenkandidaten zien op tegen het eindexamen wiskunde B. Je moet straks voor je centraal examen alle stof van de afgelopen jaren tegelijk beheersen en kunnen toepassen. Met onze stappenplannen en professionele begeleiding willen wij je graag helpen om een overzicht te krijgen. Tijdens een examentraining wiskunde B worden alle onderwerpen die belangrijk zijn voor het examen behandeld. Onder begeleiding van geduldige docenten oefen je met examenopgaven. Zo ga jij na je examentraining met nieuw zelfvertrouwen verder!

Meer over onze examentrainingen

---- Open het inschrijfformulier ----

Je kunt een twee- of driedaagse examentraining wiskunde B volgen in de periode half februari t/m half mei. In ons vakkenoverzicht zie je precies wanneer deze cursus wordt aangeboden. Daar vind je ook de data van allerlei andere vakken, zoals natuurkunde en scheikunde. 

Naar het vakkenoverzicht

Wil je al eerder je wiskunde B-kennis opvijzelen? Misschien is de Kerstvakantiecursus dan iets voor jou! Tijdens deze training, die een dag duurt, behandelen we de basis van wiskunde B. We zien namelijk bij veel leerlingen dat ze de basis niet voldoende beheersen. Op het moment dat je de basis wel onder de knie hebt, kun je ook complexere onderwerpen beter begrijpen. 

Stichting Studiebegeleiding Leiden is ontstaan uit een samenwerking met de Universiteit Leiden en inmiddels hebben wij al meer dan 20 jaar ervaring met examentrainingen. We bereiden leerlingen voor op hun eindexamen havo of vwo met behulp van duidelijke uitleg en uniek lesmateriaal. Ieder jaar toetsen wij ons materiaal aan de nieuwste examens om onze examentrainingen zo actueel mogelijk te houden.

Lees meer over onze examentraining, of schrijf je direct in!

Docent wiskunde B bij een examentraining van SSL Leiden geeft klassikale uitleg.
Leerling krijgt uitleg tijdens een examentraining wiskunde B van SSL Leiden.