Overslaan en naar de inhoud gaan

Examentraining Den Haag

Voor een examentraining in de buurt van Den Haag ben je bij Stichting Studiebegeleiding Leiden aan het juiste adres. Tijdens onze driedaagse examentrainingen word je perfect voorbereid op het centraal eindexamen. Wij bieden deze trainingen aan op havo en vwo niveau voor bijna alle vakken. Tijdens de examentraining wordt alleen stof behandeld die ook echt op het CE getoetst wordt. Deze wordt door onze docenten zodanig helder uitgelegd dat je zelfs de lastigste stof begrijpt en je deze makkelijker uit je hoofd kunt leren. Daarnaast wordt er tijdens onze examentrainingen geoefend met echte examenvragen én leer je hoe je deze het best aan kunt pakken. Hierbij krijg je ook veel individuele begeleiding en persoonlijke tips (waarmee je ook thuis verder aan de slag kunt).  Met onze handige stappenplannen zit jij niet meer met je handen in het haar en weet jij tijdens het examen precies hoe je het juiste antwoord vindt op de verschillende soorten vragen. Dat geeft zelfvertrouwen en vermindert stress! Mede hierdoor slaagt meer dan 90% van de leerlingen die bij ons een driedaagse eindexamentraining heeft gevolgd in één keer, al 20 jaar lang. Overigens zijn onze examentrainingen ook zeer geschikt voor leerlingen die al wel een voldoende staan, maar hun cijfer nog willen verbeteren.

Klinkt dit jou als muziek in de oren, kom dan snel bij ons een Examencursus volgen. Wacht niet te lang met inschrijven, want de plekken zijn gewild.

Meer over onze examentrainingen

---- Open het inschrijfformulier ----

Onze examentrainingen vinden plaats op verschillende locaties in Leiden, dichtbij het centraal station. Met de trein is vanuit Den Haag ben je er dus zo, maar ook met de auto zijn de locaties prima te bereiken. Als je bij je aanmelding aangeeft dat je de examentraining graag samen met een vriend(in) volgt houden we hiermee rekening bij de indeling. Zo kun je samen vanuit Den Haag naar Leiden reizen om een training bij ons te volgen.

Zoals eerder genoemd biedt SSL examentrainingen aan op havo- en vwo-niveau voor bijna alle vakken:

Naar het vakkenoverzicht

​​​​​​Onze examentrainingen vinden over het algemeen plaats in de weekenden en vakanties, zodat je niet in de knoop komt met schoolverplichtingen. Wil je weten wanneer de verschillende vakken precies worden aangeboden? Kijk dan in het vakkenoverzicht. Ben je benieuwd naar het programma van de examentraining, kijk dan eens bij de dagindeling.

Stichting Studiebegeleiding Leiden biedt niet alleen examentrainingen aan, maar organiseert ook een aantal andere cursusreeksen. Zo zijn er de Stoomcursussen voor leerlingen uit 5 vwo die zich in de zomervakantie extra willen voorbereiden op het eindexamenjaar. Daarnaast zijn er de Talentrainingen waarbij zowel lees- als luistervaardigheid wordt behandeld voor de moderne vreemde talen. Deze cursussen, die in het najaar en de kerstvakantie plaatsvinden, zijn dus zeer geschikt als voorbereiding op de luistertoetsen. Verder zijn er in de kerstvakantie nog de eendaagse cursussen waarbij een goede basis wordt gelegd voor de eindexamenvoorbereiding. Mocht je een herexamen moeten doen, dan kun je terecht bij onze Herkansingscursus. Leerlingen die deze training gevolgd hebben scoren gemiddeld 1,5 punt hoger dan tijdens het eerste tijdvak voor het betreffende vak.