Overslaan en naar de inhoud gaan
De Leidse Examentraining

Examentraining vwo

Of je nu een beter overzicht wilt van de examenstof, een kleine achterstand wilt inhalen of onder begeleiding veel met examenopgaven wilt oefenen: wij helpen je graag om je met onze examentraining zo goed mogelijk op je eindexamen voor te bereiden. 

Wij zetten de examenstof overzichtelijk voor je op een rij en geven je veel tips. Met onze unieke stappenplannen leer je hoe je examenopgaven het beste kunt aanpakken. Onze docenten leggen duidelijk uit en hebben veel tijd om jou persoonlijk te begeleiden. Omdat al je opgaven worden nagekeken, kunnen we je vooruitgang in de gaten houden en geven we je toegespitste feedback.  

Al meer dan 20 jaar organiseert SSL Leiden examentrainingen voor vwo-leerlingen. Met onze speciaal ontwikkelde lesmethodes en het intensieve opleidingstrajecten dat onze docenten volgen, onderscheiden wij ons van andere aanbieders. Leerlingen die een examentraining bij ons hebben gevolgd, halen gemiddeld een punt hoger voor hun centraal examen dan voor hun schoolexamens.

Wil je meteen inschrijven? Dat kan via: 

---- Open het inschrijfformulier ----

Meer over onze examentrainingen

Momenteel bieden we vwo-examentrainingen aan voor deze vakken: 

In het vakkenoverzicht vind je precies wanneer je welke examentraining kunt volgen. Weet je nog niet zeker welke training je wilt volgen of wanneer? Stuur ons even een mailtje, we denken graag met je mee.

Naar het vakkenoverzicht

Steeds meer vwo-leerlingen willen een of meerdere examentraining(en) bij SSL Leiden volgen. Onze trainingen zijn snel volgeboekt. Schrijf je dan ook op tijd in, zodat je niet op een wachtlijst wordt geplaatst. 

---- Open het inschrijfformulier ----

De examentrainingen vinden plaats van februari tot en met mei. Hier kun je zien wanneer welk vak wordt aangeboden. Wil je al eerder een training volgen bij SSL Leiden? Kijk dan eens bij onze Kerstvakantiecursussen of onze Talentrainingen. Ook bieden we in de zomervakantie cursussen aan voor leerlingen die van 5 naar 6 vwo gaan: de Stoomcursussen.

Vrijwel alle cursuslocaties voor de examentrainingen bevinden zich vlakbij station Leiden Centraal. 

Iedere examentraining verwelkomen we leerlingen uit het hele land in Leiden. Veel leerlingen komen met de trein of worden met de auto gebracht. Moet je ver reizen om naar Leiden te komen? Kijk dan eens bij de verschillende overnachtingsmogelijkheden.

 

Docent kijkt na tijdens examentraining vwo van SSL Leiden.
Docent tijdens examentraining vwo van SSL Leiden.