Overslaan en naar de inhoud gaan
De Leidse Examentraining

Vakkenoverzicht Herkansingscursus

Alle herexamentrainingen vinden plaats in de periode van 14 juni tot en met 17 juni 2019 en duren (afhankelijk van het vak en niveau) een, twee, drie of vier dagen.

Uiterlijk 1 juni is bekend hoe lang iedere cursus duurt en op welke dagen deze plaats zal vinden. Dit is dan terug te zien in het onderstaande schema. De informatie die nu in het schema staat, is niet representatief. Wel is het zo dat de herexamens voor Engels, Nederlands en economie (voor zowel havo en vwo) al op maandag 17 juni worden afgenomen. De cursussen voor deze vakken zullen daarom maximaal drie dagen duren.

Toelichting bij het vakkenoverzicht voor de Herkansingscursus:
Een egaal gekleurd vakje geeft aan dat de cursus de volledige vier dagen zal duren. Bij een vakje met een (i), kun je door je muis over de (i) te bewegen zien op welke dagen de Herkansingscursus voor het betreffende vak wordt aangeboden. Wanneer je je inschrijft voor een Herkansingscursus wordt verwacht dat je iedere dag aanwezig zult zijn. Het is niet mogelijk om je aan te melden voor een deel van de dagen of voor andere dagen dan staan aangegeven.

 

De Leidse Examentraining
De Leidse Examentraining
“Het was alsof ik aankwam met een doos vol losse puzzelstukjes. Tijdens de cursus werden alle stukjes op de juiste plek gelegd en ging ik naar huis met een complete puzzel.” Kristien de Ruiter, Wolfert Lyceum te Bergschenhoek